V.I.P

V.I.P

Limo Group Denmark er specialiseret indenfor V.I.P transport herunder blandt andet eskortekørsel, hvor fokus på passagernes sikkerhed og tryghed er en afgørende faktor.

 

Al V.I.P. kørsel varetages af vores faste, topprofessionelle og præsentable chauffører, der som nogle af de eneste i landet er godkendt til kørsel med repræsentanter for ”det officielle Danmark”. Chaufførerne er sikkerhedsgodkendte af PET og gennemgår hvert år Rigspolitiets kørekurser.

 

Siden 1999 har vi blandt andet haft Udenrigsministeriet på vores kundeliste, der udtrykker stor tilfredshed med samarbejdet.

 

Limo Group Denmark har specialiseret sig i transport af udøvende kunstnere i forbindelse med afholdelse af koncerter, foredrag, forestillinger og shows.

 

Vores services omfatter naturligvis afhentning i for eksempel lufthavn, på hotel eller hjemadresse og inkluderer udover persontransport også transport af bagage og eventuelt udstyr. Vi råder over køretøjer af forskellig størrelse og kan imødekomme de fleste krav i forhold til kapacitet og rummelighed.

 

Uanset hvilken størrelse køretøj, der er behov for, foregår transporten altid i komfortable og veludstyrede biler, minibusser eller vans med professionelle og erfarne chauffører bag rattet.

 

Chaufførerne udviser altid diskretion i forhold til passagerne og overholder uden undtagelse de fastsatte tids- og kørselsplaner.